b2s presents DJ Paul Elstak


De absolute grondlegger van Hardcore. Een Rotterdams icoon. Een legende in de (internationale) muziekwereld. DJ Paul Elstak stond begin jaren ‘90 aan de wieg van Gabber. Eén van Nederlands meest opmerkelijke jongerenculturen waar een volledige generatie mee is opgegroeid. Of je nu zelf een Aussie droeg of niet.

 

Midden jaren ‘90 maakte Paul furore met zijn grote Happy Hardcore hits ‘Love U More’, ‘Rainbow High In The Sky’ en ‘The Promised Land’. Dit maakte van hem een waar cultuurfenomeen. Toch keerde Paul in de beginjaren van het Millennium terug naar zijn Hardcore roots. Hij zorgde ervoor dat het genre zich voorgoed vestigde in het Nederlandse en Internationale muzieklandschap.

 

Paul Elstak doet nu, na ruim 30 jaar in de scene, nog menig sneaker van de dansvloer gaan met zijn herkenbare sound. En om die reden brengen wij jullie: b2s Presents DJ Paul Elstak! Een dubbel cd met het allerbeste dat The Godfather of Hardcore te bieden heeft.

 

Bereid je voor op ruim 2 uur ‘ooh ken je deze nog’, 2 uur het betere stampwerk en 2 uur je mooiste herinneringen ophalen. Het is één groot feest der herkenning, met tracks als ‘Rainbow In The Sky’, ‘Turbo’, ‘Life Is Like A Dance’ en één van zijn nieuwe successen ‘Kind van de Duivel’.

 

b2s Presents DJ Paul Elstak is zowel fysiek als digitaal beschikbaar: https://b2smusic.lnk.to/PaulElstakWe